Informace pro návštěvníky

12.10.2011 12:00

Důležité informace z konference při příležitosti otevření pobočky pro ČR

Ve dnech 9. a 10. října proběhlo v Praze slavnostní otevření pobočky Today&Tomorrow pro ČR. Na konferenci přednášeli špičkový odborníci a školitelé v oblasti marketingu. Na konferenci byli přítomni klienti a partneři ze států, kde již programy běží delší dobu a kde má společnost také pobočky a to ve Švýcarsku, Rusku, Ukrajině, Kazachstánu. Na konferenci byl přítomen i majitel Today&Tomorrow p. Nabil Kachaou se svojí paní. Jednou z hlavních investičních společností, která je v holdingu je společnost EMAM. EMAM vlastní zlaté a diamantové doly, ropné ložiska včetné svých rafinérek a tak nám dává vysokou jistotu našich  investic spojených s programy Today&Tomorrow. Majitel EMAM se konference účastnil také.

Program auto - již od 1. října si můžete objednat Vaše vybrané auto za 30% nebo 50% pořizovací ceny, v listopadu můžete podepsat leasingovou smlouvu a dodací lhůta na Váš vysněný automobil je 2-4 měsíce pro vysokou poptávku. Programu automobil se můžete účastit, když vlastníte aspoň jeden balík akcií v hodnotě 1000 €.

Program denní kapitalizace - funguje od prvního dne registrace viz.Spoření

Na zprovoznění dalších programů se intenzivně pracuje.

Ještě jedna důležitá věc týkajících se jistot spojených s našimi investicemi na závěr:

Každých námi vložených 1000 € do jakéhokoliv programu je jištěno dvacetinásobkem ve zlatě po dobu 50 let dopřeu, kdy spoločnost Today&Tomorrow jako investor, (který naše malé investice sdružuje) nám garantuje minimální výnos z námi vložené investice 3% měsíčně s reinvesticí. V investičním programu PROFI v období jednoho roku číní celkový výnos 100% - 300%! Sami si můžete porovnat jistotu a výnos Vámi vložených financí do finančních institucí v ČR.